Over Barber on Wheels

Passie voor knippen,
scheren en alles daar tussen

Na in diverse kapperszaken gewerkt te hebben was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Door de vele verhalen van mijn klanten in de afgelopen jaren wist ik dat het vastzitten aan een vaste, fysieke locatie, niet ideaal is. Men kiest tegenwoordig voor gemak en flexibiliteit. Hoe makkelijk is het dus als je kapper naar jou toe komt met zijn eigen mobiele kapperszaak op wielen? Dat is Barber on Wheels.

Door flexibel te zijn in zowel de locatie als in het tijdstip geven we met Barber on Wheels de perfecte invulling aan de eisen die men stelt. Barber on Wheels komt knippen op locatie in een straal van 15 kilometer rondom Leimuiden en is te vinden op diverse evenementen zoals festivals, markten en braderieën. Meer informatie over Barber on Wheels? Neem gerust contact met ons op.

De meest moderne
barber bus van Nederland

Oke, een kapsalon op wielen dus? Waar moet je dan aan denken? Barber on Wheels heeft naar eigen zeggen de meest moderne barber bus van Nederland. Een Fiat Ducato uit 2022 die volledig is omgetoverd tot rijdende kapsalon. Van een verstelbare stoel tot airo en verwarming. Alles is aanwezig om ons bezoek aan jou zo comfortabel mogelijk te maken. Voor een ieder die zich snel verveelt bij de kapper hebben we een TV die van alle gemakken voorzien is zoals YouTube of Netflix.  En knip je met meerdere personen tegelijkertijd? Een plekje om even te wachten is uiteraard ook aanwezig! Komen we snel bij je langs?

Scroll naar boven